SİGORTACILIK VE SOSYAL GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZ ÇASGEM'E TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ

08 May

Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü 2. Sınıf öğrencileri ile İnsan Kaynakları Yönetimi dersi kapsamında 02.05.2018 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (ÇASGEM)’ne teknik gezi düzenlendi. Gerçekleştirilen teknik gezide, kurum başkan yardımcısı Kenan YAVUZ ve eğitim uzmanları Dr. Elif ÇELİK, Seval EROĞLU ve Berna YAZAR ASLAN tarafından kurumun faaliyetleri ve yapısı, KPSS A ve B grubu sınavları ve kadroları, Eurodesk ve Temas Noktaları, gençlere ücretsiz Avrupa fırsatları sunan Avrupa Gönüllü Hizmeti, Erasmus + Programı vb. imkânlar hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirilmiştir. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.