ULUSLARARASI TİCARET BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN YIĞILDA AKHİSAR KÖYÜ ORTAOKULUNA ZİYARET

06 Haz

İşletme Fakültesi Öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Faruk Kerem ŞENTÜRK Uluslararası Ticaret Bölümü 4. sınıf öğrencileri ile birlikte Mesleki Etik dersi kapsamında Yığılca ilçesi Aksaklar köyü İlk/Ortaokuluna anlamlı bir ziyaret gerçekleştirmiştir. İlçe Kaymakamı M. Furkan SANCAKTUTAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ALDIRMAZ'ın destekleri ile okulda küçük bir kütüphane kurulmuş, birçok kitap desteği yapılmış, zeka oyunları ve çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edilmiştir. Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk faaliyetlerinin bizzat içinde bulunarak örnek bir davranış sergilemiştir. Bu etkinliğin yanı sıra ders kapsamında aşağıda belirtilen birçok sosyal sorumluluk projesi öğrencilerimiz tarafından hayata geçirilmiştir.
- Üniversite kampüsü içinde ağaç dikimi
- Huzurevi ziyaretleri
- Hayvan barınağına gıda desteği
- Sokak çocuklarına oyuncak hediye etme