MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

31 Ağu

2018-2019 eğitim - öğretim yılı güz dönemi merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihleri : 03.09.2018 - 14.09.2018*

Kayıt Yeri : *Kayıtlar 03-07 Eylül tarihleri arasında Konuralp yerleşkesinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi Zemin Kat 6 Numaralı Amfide; 10-14 Eylül tarihleri arasında fakülte öğrenci işleri bürosunda yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

1) 3 (üç) adet fotoğraf,

2) Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3) Transkript, ders İçerikleri (Onaylı)

4) Okumakta oldukları Üniversiteye ait Öğrenci Kimlik Kartı (Üniversitelerine gönderilecektir.)

*** II. Öğretim öğrencilerimiz öğrenim ücretini 18-21 Eylül 2018  tarihleri arasında öğrenci numarası ile tüm Türkiye Halk Bankası şubelerine yatırılması zorunludur. Öğrencilerin ödeyecekleri tutar bankada görülecektir.

Not: Kesin kayıt yapan öğrencilerin şahsi dosyaları üniversitelerinden istenecektir.