ULUSLARARASI TİCARET BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZ GEMLİK LİMAN VE DEPOLAMA İŞLETMELERİNE TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ

05 Mar

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü 1. Sınıf öğrencileri,  Arş. Gör. Serhat ATA danışmanlığında düzenlenen Gemport - Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri A.Ş. teknik gezisine 02.03.2018 tarihinde katılım sağladı. Türkiye'nin ilk özel limanı ünvanına sahip olan Gemport Limanı, iş güvenliği uzmanları, insan kaynakları uzmanı ve satış departmanı sorumlusu tarafından öğrencilere tanıtıldı. Öğrencilere ithalat - ihracat işleyişi asıl yerinde anlatıldı. Öğrenciler liman sahasında fiziki gözlem yaptı. Fotoğraf çekimi ve ikramlarla son bulan teknik gezi, öğrencileri iş hayatında başarılı olabilmeleri için fikir sahibi yaptı.