FAKÜLTEMİZE YENİ GELEN 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN YAPILACAK ORYANTASYON PROGRAMI

19 Eyl

SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ

İ.Ö. öğrencilerimiz için 24/09/2018 Pazartesi saat 18:00'de Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda

N.Ö.öğrencilerimiz için 26/09/2018 Çarşamba saat 11:50'de Mehmet Akif Ersoy Binası'ndaki Akşemsettin dersliğinde gerçekleştirilecektir.

İŞLETME BÖLÜMÜ

N.Ö. ve İ.Ö. öğrencilerimiz için 26 Eylül Çarşamba Günü saat:16:00'da Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

ULUSLARARASI TİCARET BÖLÜMÜ

N. Ö. ve İ. Ö. öğrencilerimiz için 25 Eylül Salı Günü saat 16:00-17:00 arasında  Mehmet Akif Ersoy Merkezi Derslik Binası Aziz Sancar Dersliği'nde gerçekleştirilecektir.

SİGORTACILIK VE SOSYAL GÜVENLİK BÖLÜMÜ

N.Ö. ve İ.Ö öğrencilerimiz için 2 Ekim Salı Günü Fen Edebiyat Fakültesi Kutadgu Bilig Konferans Salonu'nda saat 16:00'da gerçekleştirilecektir.

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BÖLÜMÜ

N.Ö. ve İ.Ö öğrencilerimiz için 26 Eylül Çarşamba Günü Fen Edebiyat Fakültesi Kutadgu Bilig Konferans Salonu'nda saat 14:00'da gerçekleştirilecektir.