UZEM İLE TEK/ÇİFT DERS SINAVLARI NASIL YAPILACAK? (BİLGİLENDİRME)

23 Haz

Öğretim Elemanı Videosu İçin Tıklayınız.

Öğrenci Videosu İçin Tıklayınız.

Sistemin Nasıl Kullanılacağını Hakkında Bilgi Edinmek İçin Tıklayınız.

UZEM ile Tek/Çift sınavları Nasıl Gerçekleşecek?

Fakültelerden uzem@duzce.edu.tr e-mail adresine gelen derslerin ve öğrencilerin tanımı UZEM siteminde belirtilen gün ve saatlerde yapılacaktır.

Sınava girecek öğrenciler bu derslere Kullanıcı Adı: Okul No Şifre:TC Kimlik Numarası olarak tanımlanacaktır. Sisteme ancak Sınav günü ve saati giriş yapabileceklerdir.

Sınavı yapacak hocamızın Kullanıcı Adı ve Şifresi kurumsal e-mail adresine iletilecektir. Ancak hocalarımız sistemi daha önce kullanmışlar ise daha önce kullandıkları Kullanıcı adı ve Şifreleri geçerli olacaktır.

Öğrencilerimiz ve hocalarımız en erken 24.06.2020 tarihinde sisteme giriş yapabileceklerdir. Daha öncesinden sisteme giriş yapamayacaklardır.

Tek/Çift sınavları gün ve saatleri toplu olarak uzem.duzce.edu.tr web adresinden duyurulacaktır.

Daha önce fakültelere iletilen yazıda belirtildiği gibi Tek/Çift sınavları mülakat/sözlü yöntemiyle yapılacaktır. Yani, Öğrenci ve dersin sorumlusu ister görüntülü ister sesli iletişim halinde sınavı gerçekleştireceklerdir. Öğrencinin de ses ve görüntü kullanması sistem tarafından izin verilmiştir.

Herhangi bir sorunuz için uzem@duzce.edu.tr adresine e-mail yolu ile iletişim kurabilirsiniz.