YAZ OKULUNDA AÇILMASI PLANLANAN DERSLER VE EŞDEĞERLİK TABLOSU(GÜNCEL)

30 Tem

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulunda açılması planlanan dersler ve bölümlerde eşdeğer olarak kabul edilecek dersler listesi ilan edilmiştir.
Bölümünüz eşdeğer ders listesinden almak istediğiniz dersleri belirledikten sonra yaz okulu ders kayıtlarında almak istediğiniz derslere karşılık gelen açılması planlanan dersleri seçerek kayıt yaptırabilirsiniz.

Tabloda her derse karşılık gelen ders o dersin eş değer dersi olup, eş değer olarak kabul edilen bölüm dersleri dışında farklı bir ders seçilmesi halinde ders geçerli olmayacaktır.

Yaz okulu hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.

YAZ OKULUNDA AÇILMASI PLANLANAN DERSLER

İşletme Bölümü

Sağlık Yönetimi Bölümü

Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü

Uluslararası İlişkiler Bölümü

Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

Örnek Ders Seçimi: Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümündeki bir öğrenci yukarıda belirtilen ''Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü' dosyasını indirerek ''Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü Eşdeğer Ders Listesi'' sütununda bulunan derslerden hangisini almak istediğine karar verir.

UTI320 kodlu Üretim Yönetimi dersini almak isteyen bu öğrenci, ders seçimlerini yaparken bu dersin asıl açıldığı bölüm olan ve ''Açılması Planlanan Dersler'' sütununda yer alan ISL339 kodlu Üretim-İşlemler Yönetimi dersini seçmelidir.