TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

13 Haz

Değerli öğrencilerimiz, dün itibari ile bazı öğrencilerimizin telefon ile Fakultemize ulasmakta zorluk yaşadıkları bilgisini aldık. Yaz okulu kayıtları nedeni ile normal dışı bir yoğunluk yaşıyoruz. Tek telefon hattımız olması ve çok sayıda aramanın eş zamanlı olarak yapılması nedeniyle bazı öğrencilerimiz aradıkları anda bize ulaşamayabilirler. Aynı nedenle e-postalarınıza anlık cevap verilememektedir lakin e-postalarınız gün içinde değerlendirilmektedir. Daha önce web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda duyurduğumuz ve adım adım ders kayıtları için neler yapılmasını anlattığımız açıklamalar çerçevesinde lütfen ders kayıtlarınızı yapın. Öğrenci İşlerimize ulaşamadığınızı düşündüğüzde akademik danışmanlarınıza ulaşın. Onlar sizlere rehberlik edeceklerdir. Son olarak ilgili mevzuat çerçevesinde yaz okulundan ders alabiliyorsanız endişe etmeyin. Belirtilen tarih aralığında başvuru yaptığınız sürece talebiniz değerlendirmeye alınacaktır. Başarılar dileriz.