ULUSLARARASI TİCARET BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ AB BAKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

13 Nis

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümü öğrencilerinin AB-Türkiye İlişkileri dersi kapsamında Yrd.Doç.Dr. Ayhan Nuri YILMAZ ve Arş.Gör. Talha FIRAT önderliğinde “Avrupa Birliği Bakanlığı” na gezi organize edildi ve ziyarette bulunuldu.
AB İlişkileri Uzm. Sayın Emre SAYIN ,
AB İlişkileri Uzm. Sayın Almula TÜREDİ,
AB İlişkileri Uzm. Sayın Öncü TEKEŞ’ in gerçekleştirmiş olduğu sunumlarda AB Katılım Müzakereleri, AB Programları,AB İletişim Stratejisi, AB Bakanlığı Hizmet Birimleri ve Teşkilat Şeması da detaylı bir şekilde işlenerek/sunularak öğrencilerin aklındaki tüm sorulara cevap bulduğu bir platform oluşturuldu. Ayrıca AB Bakanlığı’nın staj imkanlarından da bahsedilerek öğrencilere bu konuda detaylı bilgi verildi.
Başta AB Bakanlığı’na ve bünyesinde çalışan Emre SAYIN, Almula TÜREDİ ve Öncü TEKEŞ’e her türlü ilgi ve alakayı eksik etmeyen değerli Bakanlık yetkililerine teşekkürlerimizi sunarız.