ULUSLARARASI TİCARET TOPLULUĞU TARAFINDAN 'GEZGİNLER ETKİNLİĞİ' DÜZENLENDİ

12 Ara

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ticaret Topluluğu’nun ilk etkinliği olan Gezginler Etkinliği 11 Aralık 2017 tarihinde saat 13.30-15.00 arasında öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti. Dünyanın birçok ülkesini serüvenlerle dolu etkinliklerle gezen Gezginler sohbet havasındaki konferansla öğrencilerimize renk kattılar. Öğrencilerimizin yurt dışına giderken ve yurtdışında bulunacakları zaman diliminde yaşayacağı zorluklar ve kolaylıkların neler olabileceği, dil ve kültür farklılıklarının ne kadar önemli olduğu deneyimli konuşmacıların renkli anlatımıyla dile getirildi. Öğrenciler İnterrail Türkiye Kurucusu Bestami Köse’ye ve Gobi Çölü’nü yürüyerek geçen Mert Gültekin’e deneyimleri ve merak ettikleri konular ile ilgili sorular sordular. Etkinlik hediyeler, teşekkür belgelerinin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.