2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Kayıtları

19 Eyl

2019-2020 Öğretim yılı güz dönemi öğrenci ders kayıtları , ayrıca  II. öğretim öğrencileri için harç yatırma işlemleri  24-27 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
Fakültemize 2019 yılı ÖSYS ile yerleşen öğrencilerimizin (1. sınıflar) ders kaydı yapmasına gerek yoktur. Birinci sınıfların ders kayıtları  danışmanları tarafından yapılacaktır.
Ara sınıf ve son sınıf öğrencilerimizin ise ders kayıt ve ekle-sil işlemleri için danışmanlarıyla iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Harç yatırma işlemi için  Halk Bankası ATM veya gişelerinden öğrenci numarası ile başvuru yapılmalıdır. II. öğretim öğrencilerinin ders kayıtlarının yapılabilmesi için  harç ücretinin mutlaka yatırılmış olması gerekmektedir.