ÖZEL GEREKSİNİMİ OLAN ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI VE EĞİTİMİ KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

03 Nis

Özel Gereksinimi Olan Öğrencilerin Danışmanlığı ve Eğitimi Konulu

Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Fakültede görevli akademik ve idari personele yönelik, 1 Nisan 2019 Pazartesi günü İşletme Fakültesi toplantı salonunda  Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Fidan ÖZBEY tarafından “Özel Gereksinimi Olan (engelli) Öğrencilerin Danışmanlığı ve Eğitimi” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya İşletme Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İzzet KILINÇ, Özel Gereksinimi Olan Öğrenci Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Dilek ŞAHİN, Fakülte Sekreteri Muammer TAYLAN, öğretim elemanları ve idari personel katıldı.  Dr. Öğr. Üyesi Fidan ÖZBEY’in yaklaşık iki saat süren sunumunun ardından soru cevaplara geçildi.

Toplantı sonunda Dekan Vekili Prof. Dr. İzzet KILINÇ tarfından Dr. Öğretim Üyesi Fidan ÖZBEY’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.