DERS PROGRAMI VE DERSLİKLERLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

27 Eyl

İlan edilen ders programında yer alan D-001, D-101, D-201, D-202, D-203, D-204, D-301, D-302, D-306, D-401, D-402, D-403, D-404, D-405, D-406 ve D-407 derslikleri ile FEF Bilgisayar Laboratuvarı Fen Edebiyat Fakültesi Derslik Binasında, Aziz Sancar, Yıldırım Beyazıt, Akşemsettin, Yunus Emre, Orhan Veli, Behçet Necatigil ve Cemil Meriç derslikler Mehmet Akif Ersoy Eğitim Ve Kültür Merkezinde, Bodrum Kat 2 Nolu Amfi, Birinci Kat 1 Nolu Amfi, Birinci Kat 3 Nolu Amfi, Birinci Kat 4 Nolu Amfi ve Birinci Kat 6 Nolu Amfi derslikleri Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezinde, Yabancı Diller Bilgisayar Laboratuvarı Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu binasında bulunmaktadır. Ders programında yer alan Atatürk İlke Ve İnkılapları Tarihi dersi ile Türk Dili dersi, ayrıca Sağlık Yönetimi Bölümü ve Uluslararası Ticaret Bölümünün Temel Bilgi Teknolojileri dersleri uzaktan eğitim yöntemiyle verilecek olup, bu dersleri alan öğrenciler derslerini www.uzemders.duzce.edu.tr adresinden takip edebilirler.

Ders kayıtlarının sona ermesiyle kesinleşen dersi seçen öğrenci sayıları dikkate alınarak yapılacak çalışma sonucunda ihtiyaç duyulması halinde derslik güncellemeleri yapılabileceğinden, güncel ders programı www.if.duzce.edu.tr adresinden takip edilmelidir.